Efter att ha arbetat hela mitt yrkesverksamma liv med design, passform,
samt i produktionsledet för konfektion, tog jag en paus från detta. Jag ville prova på yrkesroller så som produktutvecklare, textilslöjdslärare, men längtade snart tillbaka till den mer kreativa biten, att få skapa själv igen. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper och visa kvinnor hur man kan bejaka sin kvinnlighet. 

 

Att få vara kreativ, oavsett om det gäller kläddesign, måla i akryl, dekorera trädgården eller hemmet, laga annorlunda mat, upptäcka spännande platser är väldigt viktig för mig. Det är avkopplande för mig som person.

 

Det föll sig så att efter ett deltidsarbete hos butiken Adalmiina med sina unika romantiska och färgstarka plagg, blev butiken till salu och jag tänkte: Varför inte? Erfarenheten hade jag och jag slog till. Min dröm är att utveckla det vidare.

För mig är det viktigt att du som kund får den personliga service du önskar, att vi tillsammans tar fram plagg som får dig att skina och känna dig vacker.  

 

 

Vad tycker kunderna:

Det viktiga är mötet med dig, att man känner sig välkommen och att du tar dig tid, det är mer viktigt än ramarna runt om.Jag vill hellre få en välkomstkram än en jätteflott lokal där man inte känner sig välkommen.
____________________________________
 

 

Väldigt fina och annorlunda kläder. Bra utbud i storlekarna.

Bra utbud med tidlösa och väl utvalda klädesplagg för alla kvinnor och storlekar. Finns plagg för såväl vardagsbruk som vid festligare tillfällen från flertalet kända märken. Och såklart ett plus för ägarinnans trevliga bemötande och kunnighet! Najs pläjs helt enkelt :)

Bästa affären för tjejkläder i stan. Servicen är toppen!

Tusen tack för all inspiration om färger och lager på lager. Älskar dina kläder, får mycket beröm. Och jag som drar lite högre storlekar, er detta en dröm. Känner mig riktigt fin/ tuff. Tack

Jättesöta tunikor och klänningar, finns alltid något för alla storlekar (bra) där köpte jag min söta spetsklänning till min 70 års dag!!! Stor fest med hela min stora familj!!!

Den lilla mysiga butiken med personlig service! Väl värt ett besök. För den som söker efter det "lilla extra"

Fina kläder. Finns någonting för alla i butiken. Som kund får man personlig service och får känna sig speciell. Hög kompetens inom området.